ALL-ON-4 ® – osmijeh u jednom danu

All-on-4 pretpostavlja izradu fiksnog mosta kompletne čeljusti koji se sidri na zubni implantat i to na 4 komada. To je vrsta protetskog rada koji je moguć samo kod pacijenata sa bezubom čeljusti. Razlika između dentalne prečke i ovog sistema je u načinu na koji se postavljanju bočni implantati. Obzirom da su u ovom slučaju postavljeni ukoso.

Ovaj koncept je naročito je pogodan kod pacijenata koji u bočnim, stražnjim dijelovima čeljusti nemaju dovoljno kosti za klasičnu ugradnju implantata.
Ovom metodom je moguće, bez dodatnih postupaka koštane regeneracije, fiksno rehabilitirati situacije potpunih bezubosti.
All-on-4 dozvoljava izradu brzih fiksnih privremenih mostova. To daje mogućnost dobivanja fiksnih zuba u jedan dan, što znači da je dozvoljeno imedijatno opterećenje implantata.
All-on-4 je naziv koji su pacijenti prihvatili za takav koncept postavljanja dentalnih implantata. Drugih implantološki sustavi imaju drugačiji naziva za isti princip izrade.  Kod drugih implantoloških sistema se koriste nazivi Fast&fix, Teeth expres itd.

Za bezube čeljusti postoji nekoliko mogućih protetskih rješenja, naši stomatolozi će Vam preporučiti najbolje zubne proteze za Vas.

KAKO ZNATI JESTE LI KANDIDAT ZA ALL-ON-4?

Jeste li pravi kandidat za ovu metodu možete saznati na besplatnom pregledu kod naših stomatologa. Uvidom u Vaše dentalno stanje naši liječnici će Vam dati stručno mišljenje i savjet koje je najoptimalnije rješenje za bezubu čeljust u Vašem slučaju.


Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 051/634-300 ili putem e-maila: info@centrodent.hr

Nalazimo se na adresi: Tometići 1/b, 51215 Kastav (zgrada pored Toni auspuha) – google maps

Stomatoloska ordinacija CentroDENT - Rijeka

Komentari