Najjeftiniji zubni implantati?

NAJJEFTINIJI IMPLANTATI

Pacijenti često smatraju da je ugradnja zubnih implantata skuplje rješenje za nadoknadu zuba. To nije uvijek slučaj. U ovisnosti o stanju zuba kod pacijenta postoji nekoliko mogućih protetskih rješenja, a u većini slučajeva i implantati su jedna od mogućnosti. Kako bi utvrdili hoće li biti najjeftiniji zubni implantati ili neka druga mogućnost potrebno je posjetiti stomatologa.

Osim straha od stomatologa, čest razlog za zapostavljanje oralnih problema su i financijske mogućnosti. To je razlog da pacijenti pokušavaju pronaći najjeftinije zubne implantate.

Na što obratiti pažnju prilikom odabira zubnih implantata?

Vrlo je važno prilikom odabira zubnog implantata voditi računa koliko dugo vremena neki implantološki sustav postoji na tržištu. Implantološki sustavi koji su već dugi niz godina na tržištu imaju bolju podršku pacijentima, mogu jamčiti da će kroz godine pacijentu biti dobavljive suprastrukture za ugrađene implantate, daju jamstva na implantate i naravno najvažnije je da ulažu ogromne svote novaca u istraživanja i unaprijeđenje zubnih implantata.

Važno je nakon ugradnje implantata posjedovati implantološku knjižicu. U nju se upisuje vrsta, veličina, promjer i pozicija zubnih implantata koji su Vam ugrađeni. Bez informacija upisanih u knjižicu implantati, koji su Vam ugrađeni, postaju neupotrebljivi. Odnosno, ukoliko se za nekoliko godina ukaže potreba za izradom novog protetskog radas stomatolog koji Vam izrađuje novi rad bez navedenih informacija ne može iskoristiti Vaše implantate već mora ugrađivati nove.

Što Vam nudi CentroDENT?

Koristimo zubne implantate njemačkog proizvođača Bredent. Tvrtka Bredent ima preko 40 godina iskustva u razvoju i proizvodnji zubnih implantata.

 

najjjeftiniji zubni implantati

 

U CentroDENTu su pregledi besplatni. Na pregledu Vam stomatolog ponudi nekoliko rješenja i izračun cijene za svaku od njih. Pacijenti su često u strahu da im stomatolozi nude zubne implantate iako im ne trebaju. Postoje situacije i pacijenti kojim implantati nisu najoptimalnije rješenje i takvim pacijentima ih niti ne nudimo.

Ugradnjom zubnih implantata, na mjestu gdje nedostaje zub, čuvamo Vaše zdrave susjedne zube od brušenja. Kako bi nadomjestili prazninu nastalu gubitkom zuba inače je potrebno izbrusiti dva susjedna zuba za izradu zubnog mosta. Također, gubitkom većeg broja zubi javlja se potreba za zubnim protezama, koje mogu biti i na implantatima. Ugradnjom implantata gubi se potreba za zubnim protezama na vakum.

Mi smatramo zubne implantate zlatnim standardom za nadomiještanje prirodnih zuba.

Zaključno do 30.06.2019 cijena zubnih implantata Bredent – 2.940kn


Ukoliko Vas zanima cijena terapije naručite se na besplatan pregled, bez ikakve obveze na broj 051/634-300 ili nam pošaljite upit na info@centrodent.hr

Posjetiti nas možete na  adresi:

Tometići 1/b

51215 Kastav, (zgrada pored Toni auspuha) – google maps

namjenski kredit u kunama -CentroDENT Rijeka