Smile Makeover – ja sam Deborah!

IZRADA ZUBA u CentroDENTu

Izrada zuba za Deborah je svima nama u CentroDENTu bilo vrlo emotivno iskustvo. Pročitajte više o njenoj priči, jer ne sumnjamo da će biti i Vama.

TKO JE DEBORAH?

Moje ime je Deborah i imam 40 godina. Dugi niz godina sam se svakodnevno gledala u ogledalo i razmišljala da moram nešto učiniti sa svojim zubima. Kako je vrijeme odmicalo problem sa zubima je postajao sve veći i veći, kao i strah od rješavanja istog.

Dodatna otežavajuća okolnost su bili i moji drugi zdravstveni problemi. U konačnici, dovela sam se do situacije da su mi se zbog upalnih procesa i čestih pijenja antibiotika zubi počeli doslovno mrviti i ispadati u komadićima. Živjeti sa takvim zubima svakodnevno uništava samopouzdanje i počinjete se sramiti sami sebe i iskrivati osmijeh rukama.

Kada sam čula da u CentroDENTu traže kandidata za makeover znala sam da je to situacija “sada ili nikada”. Strah koji sam osjećala prije samog razgovora sa doktoricom je neopisiv. Bojala sam se dijagnoze koju će mi ona reći. Bojala sam se pitanja “Zašto ste se doveli u takvu situaciju!?”, a najviše sam se bojala da će mi reći da mi nema pomoći.

deborah-prije

Nakon što smo čuli Deborinu priču i napravili specijalistički pregled odlučili smo baš nju izabrati za kandidata CentroDENT makeovera. Deborah smo odabrali zbog toga što je već bila odustala od nade da će ikad imati lijepe zube i da će se ikad više smijati širokim osmijehom. Nitko ne bi smio skrivati osmijeh rukama, jer je to nešto najljepše što ljudima možemo darovati, a ne košta ništa!
Ono što je najvažnije, htjeli smo Deborah popraviti zdravstvene probleme usne šupljine, kako bi postavili dobar temelj za obnovu zuba i funkcionalnost zagriza. Bilo je neophodno napraviti jako puno liječenja, nadogradnji. U konačnici, najviše je bilo potrebno znanja i vještina naše doktorice Željke Velnić Miculinić!

DMD, Željka Velnić Miculinić

Željka Velnić Miculinić, DMD

PROCES IZRADE ZUBA

Proces vraćanja osmijeha je trajao 5 mjeseci, kroz koje je uloženo jako puno truda i volje kako Deborah, tako i cijelog našeg stomatološkog tima.
Međutim to nije bilo sve, jer kakav bi to makeover bio bez promjene cjelokupnog styling-a!?
U projekt CentroDENT makeover-a se uključio i Frizerski salon Barbara, čija je vlasnica gđa. Barbara Nonković, pronašla savršen oblik frizure, kao i boju kose koja će najbolje odgovarati Deborinom licu i naglasiti njene prekrasne oči i novi blistavi osmjeh.

Budući da nam je bilo vrlo važno da savršeni dan bude upotpunjen sa savršenim make up-om, taj dio zadatka smo odlučili prepustiti profesionalnom vizažisti gđi. Kristini Božić iz Estetskog centra Krinea na Zametu. Kristina je Deborah osim profesionalnog šminkanja priuštila i neke od brojnih tretmana koje pružaju u Estetskom centru Krinea. Posebno nas veseli da je Deborah prvi put u životu napravljena korekcija obrva i manikura.

Kakav je to savršeni dan za ženu bez šopinga!? Zajedno sa Deborah smo posjetili trgovinu odjeće i modnih dodataka „Memento“ u kojoj su pronašli odjevnu kombinaciju koja je upotpunila njezin novi styling.
Kako bi zaokružili cjelodnevno druženje, po povratku u CentroDENT slikali smo se svi zajedno.

Predstavljamo vam novu Deborah, ali ovaj puta samouvjerenu i prekrasnu ženu!

izrada zuba

Napokon sam opuštena, uživam u hrani bez straha od boli i nemogućnosti žvakanja. Slobodno se smijem i puno otvorenije komuniciram. Nema više neugodnih pitanja: Gdje su ti zubi? Kada ćeš srediti zube?
Ponašanje okoline se mijenja, primjećujem da se ljudi drugačije ophode prema meni. Svi su u pozitivnom šoku, ne mogu vjerovati koliko lijepi zubi promjene izgled čovjeka.

makeover5

 

Postoji vrijeme u životu svakog problema, kada je dovoljno veliki da ga vidite, a dovoljno mali da ga riješite! A kakvi su Vaši zubi!?

Ukoliko Vas muče isti problemi kao i Deborah obratite nam se s povjerenjem na e-mail: info@centrodent.hr ili na broj telefona 051/634-300.

Možete nas pronaći na adresi: Tometići 1/b, 51215 Kastav (odamh do Toni auspuha)

namjenski kredit u kunama -CentroDENT Rijeka